Tuesday, May 16, 2017

Camere de bord pot fi folosite ca probe in accidentele rutiere



Avand in vedere ca in ultimii ani numarul de masini inmatriculate in Romania s-a inmultit considerabil, este usor de inteles de ce orasele sunt tot mai aglomerate si de ce este necesara o camera de bord pentru monitorizarea fiecarui drum parcurs. Situatiile periculoase pot pandi la tot pasul si este mult mai simplu sa avem dovada unei bune conduite in trafic prin intermediul unui astfel de dispozitiv. 

Diversitate si functii

Modelele sunt foarte variate, pentru toate nevoile, iar cele mai multe dintre acestea au capacitatea de a inregistra imaginile la rezolutie Full HD, pentru a putea distinge cu usurinta toate elementele capturate. In plus, multe dintre acestea sunt ideale si in cursul noptii, in timp ce unghiul de filmare de 170 de grade poate fi mai mult decat suficient in cele mai multe situatii. Anumite modele dispun si de propriul display pe camera pentru a urmari imaginile imediat, insa mai poate fi incorporat si un senzor de miscare foarte eficient, care sa inceapa inregistrarea doar atunci cand este nevoie. 

Usor de folosit

O camera de bord este foarte usor de folosit, avand un simplu buton pentru a porni sau opri aparatul si unul separat pentru a incepe inregistrarea. In schimb, meniul poate fi accesat cu usurinta pentru a fi efectuate diferite setari, iar multe dintre gadgeturi permit inserarea unui card microSD pentru sporirea capacitatii de stocare. Alimentarea se poate face direct la bricheta masinii pentru a putea inregistra non stop si a nu rata nici un moment din trafic.


Unde gasesc?

Astfel de dispozitive pot fi achizitionate de la iUni, unde gama este diversificata, pentru toate nevoile si preferintele, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele. In plus, produsele se pot comanda online pentru a economisi timp, fie se pot testa in prealabil in cadrul showroom-ului din sectorul 3 din Bucuresti.

No comments:

Post a Comment