Friday, April 28, 2017

Ce presupune o verificare corecta a gazelor



Poti afla detalii aici despre verificarea gazelor, deoarece aceasta este o procedura foarte importanta in toate cazurile si nu trebuie omisa intrucat se pot impune sanctiuni drastice. Astfel, oricine poate apela la specialistii de la Pro Constructo in acest sens, pentru a se bucura de un serviciu efectuat cu simt de raspundere. 

Acte

In primul rand trebuie pastrata o factura de la furnizorul de gaz, aceasta fiind cea mai potrivita modalitate prin care se pot afla datele cu privire la instalatie, insa nu trebuie sa lipseasca nici proiectul tehnic al acesteia. Verificarea periodica trebuie efectuata la fiecare doi ani, aceasta fiind data impusa de lege, iar la reluarea fiecarei proceduri, trebuie prezentata o dovada ca aceasta a fost efectuata. Acestea sunt actele necesare unei verificari, insa la fel de important este si profesionalismul firmei ce urmeaza toti pasii, iar Pro Constructo sunt cei mai buni din domeniul lor, exercitandu-si activitatea in Bucuresti si in localitatile din apropiere.

Verificari

Trebuie sa fie verificata etanseitatea in cadrul tuturor elementelor, care sa faca fata presiunii si sa nu dea urme de uzura, iar acest lucru este efectuat prin intermediul unor instrumente de ultima generatie. Dupa care trebuie verificata stabilitatea conductelor, pentru ca specialistii sa se asigure ca nici acestea nu dau semne de oboseala, insa nu vor fi omise nici depistarea unor eventuale improvizatii efectuate ilegal, caz ce poate atrage nenumarate probleme si sanctiuni. Cu alte cuvinte, cei care efectueaza verificarile trebuie sa se asigure ca situatia se deruleaza in conditii optime si ca nu exista riscuri nici pentru abonat, dar nici pentru cei din jur. De asemenea, la fel de importanta este si verificarea tuturor actelor, documentatia pentru aceasta procedura se realizeaza in 4 exemplare, iar cel oferit clientilor trebuie pastrat drept dovada pentru reluarea procedurii 2 ani mai tarziu.

No comments:

Post a Comment