Tuesday, April 11, 2017

Cat dureaza un zobr pana in Copenhaga?

Zborurile catre Copenhaga se fac de pe Aeroportul Otopeni prin intermediul mai multor furnizori de servicii aeriene cum ar fi: Aegean Airlanes, SAS, KLM, Air Baltic Air France si Alitalia atat prin zbor direct cat si cu escala.
       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.
     Aeroportul din Copenhaga se afla la aproximativ 8 kilometri sud-est de capitala Danemarcei si este aeroportul principal al Scandinaviei.In fiecare an trec pe aici aproape 22 de milioane de pasageri.
    Copenhaga este de multe ori considerat unul dintre cele mai bune orase in care poti trai. Orasul are multe atractii, baruri, restaurante, iar sistemul de transport este ieftin si usor de folosit, facand din Copenhaga un orasaccesibil. Desi nu este cel mai ieftin oras de vizitat, Copenhaga iti ofera o primire calduroasa. Gammel Strand este una dintre cele mai pitoresti zone ale orasului. Strazile ei sunt aliniate cu case datand din secolul 18 si 19 si in timpul verii o gustare la unul dintre multele restaurante  este un mod splendid de trecere a timpului. Amalienborg Slot este casa familiei roiale si are in componenta sa o colectie de palate din secolul al 18-lea care merita vazute.Totusi districtul cel mai distinctiv din Copenhaga este Frederiksstaden, dezvoltat in timpul lui Frederick al 5-lea. Aici puteti vedea palatul Amalienborg in centru iar districtul este dominat de domul Bisericii de marmura (sau Biserica lui Frederick V) si include cateva vile elegante din secolul al 18-lea in stil Rococo. Danemarca este o tara mica si are un sistem de cai feroviare foarte bun astfel facilitand deplasarea pe teritoriul ei unde puteti vedea frumusetea acestei tari cat si alte atractii turistice.

    Daca simtiti nevoia sa va relaxati si sa simtiti atmosfera secolelor trecute,Copenhaga este locul potrivit pentru dumneavoastra.

No comments:

Post a Comment