Thursday, May 19, 2016

Avantajele regimului hotelier CostinestiOrice roman isi doreste sa ajunga in vacanta de vara in regim hotelier la  Costinesti si sa isi petreaca concediul pe malul marii in cele mai bune conditii. Pe langa pensiunile si hotelurile clasice, tot mai multi turisti tind sa opteze pentru regimul hotelier Costinesti, intrucat acesta propune numeroase avantaje, de la pret, dotari, intimitate, confort, spatiu, ideal pentru cupluri, familii cu copii sau grupuri de tineri.

Avantajele regimului hotelier Costinesti

O camera obisnuita de hotel dispune de o suprafata de aproximativ 10 metri patrati, in timp ce un apartament de doua camere inchiriat in regim hotelier propune minim 35 de metri patrati, la un pret inferior si conditii asemanatoare. Daca se doresc conditii de lux, exista numeroase apartamente si case capabile sa indeplineasca gusturile celor mai pretentiosi oaspeti. Asadar, cine nu isi doreste sa aiba un spatiu suficient in care sa se poata desfasura, relaxa si efectua orice activitate la fel ca acasa, la preturi mai bune?

Economii

In plus, lista economiilor posibile continua prin faptul ca aceste apartamente au propria bucatarie ideala pentru gatirea celor mai savuroase bucate, astfel ca nu mai este necesara vizitarea restaurantelor din apropiere pentru servirea fiecarei mese. De asemenea, valiza transportata poate fi mai usoara, datorita faptului ca apartamentele in regim hotelier, in general, dispun si de masina de spalat ce poate fi folosita, astfel ca hainele pot fi curatate si nu mai sunt necesare cate 5 tricouri pentru un sejur de cateva zile. Nu trebuie omis nici faptul ca pretul apartamentului scade in functie de numarul de nopti petrecute, putand fi negociat.

Acum intreaga familie isi poate petrece vacanta impreuna, fara a mai fi nevoie rezervarea a 3 camere de hotel diferite, de multe ori la etaje diferite si care se dovedesc a fi mai costisitoare. Vacantele pot fi mai relaxante, mai intime si mai lungi in Costinesti prin intermediul regimului hotelier.

No comments:

Post a Comment