Wednesday, February 1, 2017

Cuverturi la preturi excelente

Prima data cand am apelat la Casa New Concept a fost cand aveam nevoie de cuverturi, pentru ca ma saturasem de cele vechi pe care le aveam, erau decolorate, urate si nu aratau deloc bine in camera, motiv pentru care am decis sa ma uit dupa ceva nou. Initial am pierdut ceva timp prin magazine, insa nimic nu m-a convins, si dupa ma uitam pe net la idei de modele pentru care sa optez, cand, intamplator am dat peste Casa New Concept si am vazut ca aveau vreo 15 variante din care 3-4 imi faceau deja cu ochiul.

Dupa ce am verificat ca marimile sa fie perfecte deja luasem mai serios in calcul aceasta varianta, chiar daca nu aveam posibilitatea sa pun mana pe produs inainte, sa il simt, sa vad daca e de calitate. In schimb, pretul de 119 lei a fost un alt factor care m-a convins sa risc, dar si posibilitatea de a returna produsele in caz ca acestea nu se potriveau, desi nu imi place sa ma complic asa.
Am comandat si am ales livrarea prin curier ca sa nu ma mai incurc cu Posta si deja a doua zi, spre seara am primit coletul. M-a surprins placut aspectul cuverturilor, pareau asa mai sanatoase, bine cusute si materialele de calitate faceau diferenta intre cele mai ieftine. Pot sa spun ca imi place sa invelesc patul cu ele, schimba total atmosfera, sunt frumoase din toate punctele de vedere si dupa ce m-am laudat la toata lumea cu achizitia facuta, mai multe prietene s-au orientat si ele direct la Casa New Concept si sunt cel putin la fel de multumite ca mine.


Asadar, voi recomanda intotdeauna serviciile acestui magazin online serios, care nu m-au dezamagit, iar produsele nu numai ca erau identice ca in descriere, ci chiar mai grozave .

No comments:

Post a Comment