Monday, December 14, 2015

Ce te-a determinat sa alegi Playade?             Ce te-a determinat sa alegi Playade ? Am vrut sa castig bani asemenea unui adaos financiar pe parcursul anilor de studentie. Nu ti-a fost frica la inceput ? Da, trebuie sa recunosc ca mi-a fost. Mi-a fost frica deoarece tineam foarte mult la imaginea mea, mai ales in perioada in care toata lumea o ia razna. Am apelat la studioul Playade si acestia mi-au prezentat o noua metoda de a castiga bani fara a te expune in societatea din Romania. Ma simt libera la Studioul Playade si imaginea mea este protejata cu stictete. Iti multumim Adina pentru sinceritatea ta. 

          Adina lucreaza la noi de aproximativ 2 ani si niciodata nu s-a plans. Ea castiga 7000 de dolari in fiecare luna si este foarte fericita alturi de noi. Echipa noastra a primit-o cu bratele deschise si a inclus-o intr-un program intelligent si LEGAL ! Si TU poti ajunge la fel si poti lucra legal. Salariul tau lunar poate ajunge la 10.000 dolari in fiecare luna, totul depinde doar de tine si de frumusetea ta ascunsa. Studioul Playade din Iasi este dotat cu cele mai interesante camera unde te poti simti in largul tau si dispunem de camera si calculatoare de cea mai buna calitate. Totul este professional la noi si suntem singuri ca te vei simti la fel ca acasa.

        Echipa noastra te poate ajuta foarte mult si aici iti poti face foarte multe prietene deoarece colectivul nostru este unul foarte prietenos si inspirat. Cerintele pentru a te angaja la noi sunt foarte prietenose. Ai nevoie doar de tine si de frumusetea ta. Daca arati bine si prietenele te invidiaza pentru efectul asupra baietilor atunci aici este locul perfect pentru tine. Ce mai astepti ? Inscriete la un interviu pe pagina noastra web: www.playade.ro . De abia asteptam sa te vedem si a iti prezentam acest job foarte usor si placut !

No comments:

Post a Comment